Anw-hiatenverzekering Gepubliceerd op: 10-11-2014 Als medewerker van VolkerWessels is het mogelijk om een Anw-hiatenverzekering af te sluiten. Deze verzekering zorgt na het overlijden voor een uitbetaling aan de achterblijvende partner.

Komt u te overlijden dan gaat het gezinsinkomen meestal omlaag. De Anw-hiatenverzekering zorgt voor een aanvulling op het inkomen van uw partner. Kiest u voor deze verzekering via VolkerWessels dan betaalt de verzekering na uw overlijden jaarlijks een vast bedrag uit tot de AOW-leeftijd van uw partner. Ook als uw partner na uw overlijden hertrouwt of gaat samenwonen.

Werkt u bij VolkerWessels en heeft u interesse in een Anw-hiatenverzekering via uw werkgever? Leest u dan de folder onder de link “Pensioen Kennis Centrum” bij “documenten”.

Wilt u een Anw-hiatenverzekering aanvragen? Gebruik hiervoor dan het informatieformulier ‘Anw-hiatenverzekering’. U vindt dit onder de link ‘Pensioen Kennis Centrum’ bij “formulieren”.

Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord