Pensioennieuws Gepubliceerd op: 21-10-2016 VolkerWessels-medewerkers die deelnemen aan pensioenregeling A of B bij Nationale-Nederlanden hebben in juli 2016 brieven ontvangen over de toeslag en over de overlijdensrisicoverzekering.

De toeslag geldt alleen voor medewerkers die op 31 december 2015 actief deelnemer waren aan pensioenregeling A of B bij Nationale-Nederlanden. De brief over de overlijdensrisicoverzekering is ook naar medewerkers gestuurd die op of na 1 januari 2016 in dienst zijn getreden en zijn gaan deelnemen aan pensioenregeling A of B bij Nationale-Nederlanden.

Heeft u in juli 2016 de brief over de overlijdensrisicoverzekering ontvangen dan heeft u het formulier vóór 1 september 2016 terug moeten sturen naar Pensioen Kennis Centrum. De premie voor de overlijdensrisicoverzekering zal vanaf november of december op uw salaris worden ingehouden.

Wilt u nu een overlijdensrisicoverzekering afsluiten, dan moet u een gezondheidsverklaring overleggen. Voor nieuwe deelnemers (na 1 juli 2016) geldt dat ze door hun werkgever over de overlijdensrisicoverzekering worden geïnformeerd bij in dienst treden.

Nadere informatie over de toeslag vindt u in het bericht FitVoorLater. Let op: heeft u niet gereageerd voor 1 september 2016 dan is er een FitVoorLater-rekening voor u geopend.

Vanaf 1 januari 2016 is er een nieuwe pensioenregeling, Bewust Pensioen, van kracht. De nieuwe regeling wordt door Nationale-Nederlanden ingeregeld. Dit proces is nog niet volledig afgerond. Elke deelnemer krijgt een persoonlijke pensioenpagina. De verwachting is dat u de inloggegevens voor uw persoonlijke pensioenpagina eind 2016 zult ontvangen. U ontvangt deze gegevens van Nationale-Nederlanden.

Heeft u vragen, neemt u dan contact op met Pensioen Kennis Centrum.
Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord