Beveiligde documenten

Jaarlijks verzendt de afdeling VolkerWessels | Corporate Risk & Insurance (CRI) vele honderden kopiepolissen en certificaten aan haar werkmaatschappijen. Er is intern gezocht naar een mogelijkheid om de verstrekking van deze documenten efficiënter te laten verlopen. Dit is gerealiseerd via een beveiligde intranetomgeving, waar de contactpersoon voor verzekeringen binnen uw bedrijf toegang tot heeft.

Werkmaatschappijen die gebruik maken van het VolkerWessels netwerk kunnen via de intranetomgeving InSite (opdrachtgevers-)polissen, certificaten en formulieren downloaden. Werkmaatschappijen die (nog) niet via het VolkerWessels netwerk werken, kunnen telefonisch of via de mail contact opnemen met onze afdeling om de benodigde documenten op te vragen.
Voor alle documenten geldt dat alleen opdrachtgeverspolissen en certificaten voor extern gebruik zijn. Overige polisdocumenten zijn alleen bedoeld om intern te raadplegen.

In een aantal gevallen gelden afwijkende regelingen en mogen geen polisdocumenten en certificaten, zonder voorafgaand overleg met onze afdeling verstrekt worden. Welke gevallen dat zijn, kunt u terug vinden op de Intranet Site van VolkerWessels.

Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord