Publicaties

Handouts pensioenvoorlichtingsbijeenkomsten

Hieronder treft u de handout aan van de presentatie die tijdens de pensioenvoorlichtingsbijeenkomsten op 7, 9, 13 en 14 juni 2016 zijn gegeven. 

- Handout presentatie algemeen: Handout pensioenpresentatie VW juni 2016


Voor medewerkers van VolkerWessels Telecom gelden op een aantal onderdelen andere afspraken. Deze afspraken zijn verwerkt in de volgende handout:

- Handout presentatie VolkerWessels Telecom: Handout pensioenpresentatie VW Telecom juni 2016


Medewerkers die per 1 januari 2016 hun excedent pensioen hebben verzekerd via VolkerWessels en ook per dezelfde datum bij VolkerWessels zijn komen werken hadden op 30 juni 2016 een pensioenvoorlichtingsbijeenkomst over de nieuwe regeling. Hieronder de handout van die bijeenkomst:

- Handout presentatie nieuwe deelnemers: Handout pensioenpresentatie nieuwe deelnemers


Medewerkers van M.J. Oomen Inspectie hadden op 13 september 2016 een pensioenvoorlichtingsbijeenkomst over de nieuwe regeling per 1 januari 2016. Hieronder de handout van die bijeenkomst:

- Handout presentatie medewerkers M.J. Oomen Inspectie: Handout pensioenpresentatie MJ Oomen

Hieronder treft u de handout aan van de presentaties die tijdens de pensioenvoorlichtingsbijeenkomsten op 27 oktober en 24 november 2016 zijn gegeven.

- Handout presentatie oktober/november: Handout pensioenpresentatie oktober/november

Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord